Sleuteltraining HarTgrondig opvoeden

Een training voor de gevorderde opvoeder.

 

De tijd waarin we nu leven is een tijd waarin veel van ouders wordt gevraagd. Steeds meer ouders hebben het gevoel dat ze er als ouder alleen voor staan.

 

Natuurlijk heb jij het beste met je kind voor en doe jij ontzettend je best, alleen lukt het nu even niet om altijd relaxt en ontspannen op het gedrag van je kind te reageren. Want waarom zeurt je kind eigenlijk zo of waarom liegt het, terwijl je echt duidelijk de koekkruimels op zijn of haar wang ziet zitten? Is jouw kind echt zo dom?

Tijdens deze training kom je er achter dat jij niet de enige ouder bent met bepaalde vragen over de opvoeding van je kind. Het bijzondere aan deze training is dat deze niet uitgaat van de ‘gedragsleer’ of het afleren/aanleren van bepaald gedrag, maar dat deze training gaat over wat je kind communiceert met het gedrag wat het laat zien. Wat zit er achter het gedrag?

 

De training bestaat uit 6 lessen. Per avond wordt er 1 thema besproken (zeuren, liegen, ongehoorzaamheid, geweld, ruzie maken en jij in je opvoeders rol). Theorie, video en oefeningen wisselen elkaar tijdens de avond af. De training is gemaakt door Charlotte Visch, auteur van het boek “de Sleutel tot je kind”.

 

Wil jij ook je relatie met je kind verdiepen en verbeteren? Wil jij anders naar je kind kijken en opnieuw naar hem of haar leren luisteren? Ben jij bereid naar jezelf te kijken en zelf te veranderen? En gun jij jezelf en je kind meer begrip voor zich zelf en elkaar? Geef je dan op voor de training.

 

 

Wanneer:

In Amsterdam samen met mijn collega Jantien van Zuilen geef ik op de donderdagavond De sleuteltraining.

Datum: voorjaar 2022

Tijd: 19.30 – 22.00

 

 

De exacte locatie volgt na aanmelding